Hogy kerül a patkány a villanyvezetékre?


…itt lóg ez a szerencsétlen patkány, ezen a póznán és mondjuk a civilizáltabb emberek kedvéért hadd mondjam el, hogy itt nyilván ugye az történt, hogy az volt a szórakozás itt a fiatalok körében, hogy eltalálják-e ezzel a feldrótozott lábú szerencsétlen, nyomorult patkánnyal az áramvezetéket. És hát a jelek szerint sikerült. Na, most a kedves liberális jogvédő kollégáimnak üzenem szeretettel, hogy jól jegyezzék meg ezt a képet, meg úgy ezeket a képeket, amiket most mi itt bemutatunk és gondolkodjanak el azon, hogy vajon tényleg az-e az ő küldetésük a világban, hogy gyerekeket, fiatalokat, időseket, férfiakat, nőket olyan helyzetbe hozzanak, hogy a szabadságukat abban éljék meg, hogy ilyen körülmények között éljenek. És vajon a liberális jogvédő barátaim, akiknek a gyerekei tipikusan külföldre készülődnek, középiskolába, egyetemekre, négy-öt nyelvet tanulva, szeretnék-e azt, hogy az ő gyerekeiknek nyelvóra, zeneóra helyett az legyen a szórakozásuk, hogy patkányokat célozgatnak föl az áramvezetékre…



3 kommentek:

borissza írta...

Miért? volt már államelnök is ...

Kistutyi írta...

A liberális jogvédőket nem sok ideig csak egy évig beköltöztetném az ilyen helyekre. Mert ameddig ezek még fényképről sem ismerik a cigányproblémát, addig pofáznak össze-vissza és keverhetik a sz@rt a magyar ember és a cigányok között. Persze Pasarétről és a Rózsadombról könnyü dumálni. Csak a filmben szereplő idős magyar hölgy portáját és a többiek " portáját " kell össze hasonlítani. A felvétel magáért beszél.

Vass Márti írta...

Nálunk magyar embereknél nincsen cigó gyűlölet !!!!! Bezzeg ezek az emberek élnek a kormányunk lehetőségével,s megvan az utálat bennük irántunk.Mikor bántottunk mi egy cigányt is,akik tisztességes ,rendes emberek??????A börtön és a családszerető cigók gyermekeivel tele van!
Lehet ezeket kivenni,jó pénzt kapni utánuk az állami gondozásból...Kicsi lány már túl van az éjszakán,-mert az apja avatja be...Mondjam még....???!!!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló